Groene energie

Wist je dat uit groenafval groene energie opgewekt kan worden? Nuon is dat van plan en vraagt afvalbedrijven dan ook om hulp, want als zij groenafval kunnen leveren kan dit het milieu flink besparen.

Miljoenen tonen aan groenafval

afvalcontainersElke jaar word er weer meer dan 3 miljoen groenafval afgegeven en dit kan allemaal gebruikt worden, om energie op te weken. Afvalbedrijven verhuren groen afvalcontainers, aan zowel bedrijven en particulieren. Hiermee halen ze meer dan een miljoen ton, aan groenafval binnen. Dit verwerken ze dan zelf volgens strikte richtlijnen, maar dit groenafval zou dus gebruikt kunnen worden om groene energie op te weken.

Juist het afval van de groen afvalcontainers is geschikt

De groenafval van de groen afvalcontainers, is juist heel goed geschikt om groene energie op te wekken. Dit komt doordat bedrijven en particulieren, dat de groen afvalcontainers huren, daar enkel takken, struiken, planten, gras en bloemen erin mogen doen, wat voor hele goede bio energie zorgt. De gemeente en de bedrijven hebben strikte regels voor wat er in de groen afvalcontainers mag en hierdoor zal het niet onbruikbaar zijn, zoals dat met de groenafval van de GFT-bakken is.

Wil je meer informatie over de groen afvalcontainers? Dan kun je de volgende website bezoeken http://www.hurenafvalcontainer.com/home/groen-afvalcontainer.html.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>