Buitengesloten raken in de kou

Niks is erger dan buitengesloten te raken wanneer het buiten heel erg koud is of regent. In de zomer kun je nog tenminste genieten van het weer en rustig op hulp wachten maar in de kou wil je zo snel mogelijk naar binnen. De snelste manier om binnen te komen is vaak gewoon het bellen van een slotenmaker Wassenaar maar je kunt ook een aantal andere dingen proberen.

Zelf de deur openmaken

Als de deur niet op slot zit kun je het vaak nog zelf openmaken. Dit doe je door gebruik te maken van een plastic pasje. In oude films zie je wel eens mensen het met een creditcard openmaken. Dit is natuurlijk wel mogelijk maar niet op de manier dat ze het in films doen. Je moet de plastic pasje namelijk flipperen en dit is ook wat een slotenmaker Wassenaar doet als de deur niet op slot zit.

Hoe werkt het?

Het is heel simpel je stopt het pasje tussen de deuropening en flippert het heen en weer. Dit doe je tegelijkertijd het duwen en trekken aan de deur. Zo komt het plastic uiteindelijk tussen het slot en springt het open. Dit lukt echter als de deur niet op slot gedraaid is. Als dit wel het geval is moet je toch echt een slotenmaker Wassenaar bellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>