Titanium trouwringen

Natuurlijk zijn er naast de losse titanium ringen ook titanium trouwringen op de markt. De bijzondere kwaliteiten van titanium zijn dat ze harder zijn dan staal, niet oxideren, ze wegen bijna niets, zijn vormvast en huidvriendelijk (anti-allergeen) Een ideaal metaal dus voor mensen met een huidallergie. Wanneer u dus eens wat anders wilt aanschaffen voor wat betreft uw trouwringen dan de gemiddelde Nederlander, kan dit een mooie optie zijn.

Titanium trouwringen kopenWilt u daar bovenop nog iets extra’s, dan biedt een set titanium ringen in combinatie met het luxueuze van goud in een gele, witte of rosé kleur u net dat beetje extra. Ook kunt u voor de damesring kiezen voor een uitvoering met een diamant of briljant, en voor de heer deze optie achterwege laten. Naast de kleuren en wel of geen steen zijn er nog legio keuzes te over. Kijkt u maar eens rond in de juwelierszaak of online, de vele verschillende manieren waarop de ringen afgewerkt kunnen worden, mat, glanzend of met een golfje of andere patronen zal u verbazen.

Voor de portemonnee hoeft u het ook niet te laten, over het algemeen genomen ligt de prijs van titanium trouwringen lager dan die van gouden trouwringen. Zo blijft er meer geld over om van uw huwelijksdag iets extra speciaals te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>