Kosten van een app laten ontwikkelen

In het ontwikkelen van een app gaat veel tijd en energie zitten. Elke project is ook weer anders en daarom zijn er geen standaard prijzen voor het ontwikkelen ervan. Bedrijven geven wel vaak aan hoeveel het basisprijs is maar hier komen nog wel kosten op. Het is allemaal afhankelijk van wat de klant allemaal wil.

Wensen van de klant

Kosten van een app laten ontwikkelenWensen van een klant staan voorop bij een app laten ontwikkelen. Voordat het werk begint, word er met de klant goed afgesproken wat die allemaal wil en wat die wil dat de app allemaal kan. Het bedrijf kan elke functie dat de klant wil inbouwen in de app. Hoe ingewikkelder de app is hoe hoger de kosten zijn. Het is logisch dat je voor een simpele app dat als kalender functioneert minder betaald dan voor een app dat ingewikkelde taken moet uitvoeren.

Offerte op maken

Na het gesprek zal het bedrijf gaan berekenen hoeveel het gaat kosten op de app te laten ontwikkelen. Een offerte wordt dan opgemaakt voor de klant en bij akkoord kan het werk gaan beginnen. De app word ook volgens alle wensen en specificaties geleverd. Als de klant nog niet tevreden is en nog extra dingen wil toevoegen kan dat. Als het eerder besproken was dan is het gratis maar als het nieuwe opties zijn, dan moet er natuurlijk wel extra betaald worden. Je kunt hier meer over lezen op de onderstaande bronnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>